Om skolen

Den norske skolen i London er en norsk friskole i et sjarmerende villastrøk i Wimbledon, sør i London. Skolebygget er en gammel viktoriansk villa som gjennom årene har blitt utvidet og renovert for å møte skolens behov. Skolen ble stiftet i 1982, og har siden hatt mange vellykkete år med dedikerte, engasjerte og kunnskapsrike ansatte.

Vi tilbyr norsk grunnskoleutdanning for elever mellom 6 og 16 år. Skolens motto er «Optimum Duo Mundi»-det beste av to verdener. Elevene lærer i et trygt stimulerende miljø og får sin utdanning i forhold til norske læreverk, samtidig som de får bruke hele London som sitt klasserom.

Vi oppfordrer hver enkelt elev til å oppnå sitt personlige beste og utvikle egne ferdigheter og interesser, i tillegg til å jobbe sammen og med hensyn til andre. Vi setter høye krav til våre elever og har fokus på hvert enkelte barns individuelle utvikling.

Vi er stolte av våre elever, ansatte og styremedlemmer som alle jobber sammen for å skape et positivt, inkluderende og utviklende læringsmiljø.

london 1 orig